Bøger, artikler og podcasts

Bøger, artikler og podcasts

Bøger

Se interview om mine bøger på Bogbrancheguiden!

Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse

Bliver du i et forhold, selv om du er ulykkelig? Foregår der noget i dit forhold, som du i virkeligheden ikke kan acceptere? Håber og ønsker du, at det bliver bedre?

Ny bog på vej!

Når drømmen er bristet – sorg og styrke efter et svært forhold

Udkommer i marts 2022!

Hvordan kommer man videre, når et nedbrydende parforhold er slut? Nu kommer selvhjælpsbogen til dig, der kender spørgsmålet hvorfor gik du ikke bare?

Bagsideteksten:

Derfor gik du ikke bare
Din partner nedgjorde dig. Du følte dig utryg. Men nogle gange følte du dig også elsket.
Når du taler med andre om dit usunde parforhold, bliver du måske mødt med spørgsmålet: ”Jamen, hvorfor gik du så ikke bare?”
Det får dig til at slå dig selv oveni hovedet ved tanken om, at du har fundet dig i så meget.
Mennesker, der ikke selv har været udsat for psykisk vold, det vil sige en alvorlig grad af nedgøring, manipulation og frygt, har ingen anelse om, hvorfor det kan være så svært at vriste sig fri.
Du tænker måske, at du burde være glad, fordi du har truffet en beslutning om, hvad der er bedst for dig. Men du er ikke glad. Du er ked af det. Du føler dig tom, og du savner det gode ved forholdet.
Din drøm er bristet.
Du er i tvivl om, hvem du er uden din partner. Hvad dine livsværdier er. Du har mistet kontakten til din kreativitet, dine særlige evner og din personlighed. Du har glemt, hvad der gør dig glad og synes ikke længere, at du duer til noget.
Denne bog giver dig indsigt i, hvad det er, der har holdt dig fast i det skadelige mønster, og du får hjælp til at finde tilbage til dig selv og glæden ved livet.

Artikler

Podcasts