Blade

Psykolog Gribskov

Bemærk: På grund af den nuværende situation foregår alle mine samtaler som enten video-eller telefonkonsultationer. Du kan derfor få hjælp, uanset hvor du bor.

Vi kan også mødes udendørs i Nordsjælland til en walk&talk-samtale i naturen.

Læs nærmere om mulighederne på forsiden.

Nyt: Kort ventetid til psykologsamtaler, terapeutiske forløb og parterapi.

Psykolog i Hillerød, Nordsjælland, Vitha Weitemeyer, forfatter til ‘Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse‘.

Jeg er autoriseret cand. psych. med mange års terapeutisk erfaring. Mit udgangspunkt er altid at møde mennesker der, hvor de er.

Du er velkommen til at læse om mig og mit arbejde her på min hjemmeside, og du er velkommen til at komme og prøve mig af til en første samtale.

Temaerne kunne være:

Du kan også få hjælp, hvis du for eksempel overvejer dine næste skridt i livet, hvis du er stresset eller hvis dit selvværd trænger til at blive styrket. Der er mulighed for både individuel terapi, parterapi og familiesamtaler. Privat er jeg flyttet til det skønne Gilleleje, og derfor rykker jeg en del af min praksis til Hillerød, i første omgang hver tirsdag. Her kan du finde mig i behagelige omgivelser i Huset for Sundhed og Balance, Frederiksgade 7, 1. https://sundhedscentret.dk/ Lokalet er centralt placeret ti minutters gang fra Hillerød Station.

Bogen ’Forelsket i en drøm når kærlighed bliver til besættelse’ udkom i 2015. Den handler om det at miste sig selv i et parforhold, du tilsidesætter dine egne behov mere end godt er, og du bliver i et forhold, selv om du er ulykkelig.

Kort ventetid

Der er kort ventetid i Hillerød fra december 2019! Skriv til weitemeyer@protonmail.com, så finder vi en tid til den første samtale, hvor fokus vil være på det, som du har brug for hjælp til.

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den. Se under priser.

Psykolog Vitha Weitemeyer

Din psykolog i Søborg & Hillerød

Søborg Torv 12, 4.

2800 Søborg

&

Frederiksgade 7, 1.

3400 Hillerød

Tlf: 66 77 38 14

Nyhedsbrev