Psykolog Gribskov

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den.

Læs nærmere om mulighederne under det praktiske.

Psykologsamtaler, terapeutiske forløb og parterapi

Velkommen hos Psykolog i Gilleleje, Nordsjælland, Vitha Weitemeyer, forfatter til Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse.

Jeg er autoriseret cand. psych. med mange års terapeutisk erfaring. Mit udgangspunkt er altid at møde mennesker der, hvor de er.

Du er velkommen til at læse om mig og mit arbejde her på min hjemmeside, og du er velkommen til at komme og prøve mig af til en første samtale.

Temaerne kunne være:

Du kan også få hjælp, hvis du for eksempel overvejer dine næste skridt i livet, hvis du er stresset eller hvis dit selvværd trænger til at blive styrket. Der er mulighed for både individuel terapi, parterapi og familiesamtaler.

Min praksis befinder sig fra og med september 2021 i det skønne Gilleleje, nær Gilleleje Station. Der er en halv times kørsel fra Hillerød eller Helsingør, og en halv time med toget fra Hillerød og Helsingør stationer.

Bogen Forelsket i en drøm udkom i 2015. Den handler om det at miste sig selv i et parforhold, du tilsidesætter dine egne behov mere end godt er, og du bliver i et forhold, selv om du er ulykkelig.