Foredrag om bogen Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse

Lørdag den 26. november kl 13 – 15, Café Gaya, Vestergade 43, Aarhus

Har du svært ved at give slip på en kæreste, selv om forholdet tærer på dit selvværd? Involverer du dig igen og igen med partnere, som afviser dig og nedgør dig? Ved du hvorfor?

Mennesker, der lever i kaotiske, lidelsesfyldte parforhold, tilsidesætter deres egne behov for at få partnerens anerkendelse, og bogen belyser, hvordan afhængighedsproblemerne kan spores tilbage til barndommen. Man er opslugt af en partner i sin flugt fra indre, følelsesmæssig smerte:

  • Hvad er besættelse af kærlighed?
  • Hvorfor bliver man besat af kærlighed?
  • Hvordan kan man frigøre sig fra besættelsen?

Denne bog beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold, og hvorfor det er så svært at give slip på en problemfyldt relation. Men den fortæller også, at det kan lade sig gøre … Og at det er en psykologisk vækstmulighed at vågne af din drøm og gøre dig fri af den tvangsmæssige afhængighed, så du kan få et mere rummende og fredfyldt forhold til dig selv.

Bogen henvender sig mest til kvinder, men en hel del mænd genkender også bogens beskrivelser af usund afhængighed af en partner.

Bogens forfatter, Vitha Weitemeyer, er privatpraktiserende psykolog og har siden 2003 arbejdet professionelt med kærligheds- og forholdsafhængighed.

Bogen vil kunne købes med rabat i forbindelse med foredraget. Du kan læse om bogen, se anmeldelser og bestille et gratis kapitel på www.forelsketiendroem.dk

Tilmelding her.

Dato: 26. nov. 2016   Tid: 13-15   Sted: Café Gaya, Vestergade 43, Aarhus Pris: 150,- + gebyr 9,24.