Hvad siger deltagerne?

Deltagere i udviklingsgrupperne siger:

Jeg får et frirum her, og jeg inspireres i gruppen til at reflektere over mig selv og min rolle i forhold. Det gode er at finde genkendelse hos hinanden – jeg er ikke alene om denne oplevelse.

Det har givet mig meget på det personlige plan at høre de andres historier.

Det er lærerigt, når der er tid til at være i en proces.

Meget af det, de andre siger, vækker genklang i mig, og det er rigtig dejligt. Det betyder meget at være sammen med andre, der er i samme båd som jeg.

Et rigtig godt, healende og givende forløb.

Klienter i individuel terapi og gruppe siger:

Helle:

Tak for meget indsigts givende og mødende terapi hos dig. Jeg sætter stor pris på dit professionelle og rammende kendskab til denne problematik hos kvinder(og mænd). Vil varmt anbefale dig til alle andre der elsker for meget.

Karina:

Jeg har altid følt mig anderledes, men i udviklingsgruppen fandt jeg ud af, at jeg ikke var alene om følelser som overansvarlighed, tomheds- og forladthedsfølelse, en tilbagevendende følelse af nedtrykthed, behovet for at andre har brug for en med mere. Det har været guld værd at kunne spejle sig i andre kvinder med den samme problemstilling. Jeg begyndte i gruppen, fordi jeg havde fået konstateret en depression og stress, og det hjalp mig rigtig meget at få bearbejdet mine problemer både i gruppen og i individuel terapi. Jeg har fået en rigtig stor bevidsthed omkring alle mønstrene i mit liv med hensyn til familierelationer tillige med min rolle i parforhold og venskaber. Det sidste år har været et vendepunkt for mig, og jeg glæder mig til at påbegynde endnu et gruppeforløb.

Om temaweekends:

Det har virkelig været stærkt healende for mig de to weekender hvor jeg var med.

Jeg vil sige mange tak for en rigtig god weekend. Den har givet mig så megen indsigt – Jeg gik hjem og skrev min sidste tale om – den til den gifte mand. Jeg fornemmer, at jeg er klar til at møde en mand, der kan matche mig og mine behov. Jeg vil se frem til weekenden i september – spændende at høre, hvor vi alle er i vores liv til den tid.  Endnu engang tak for en veltilrettelagt weekend.

Tusind tak for sidst, det var meget lærerigt og inspirerende

Karina:  TUSIND tak for sidst – det var SUPER godt som ALTID :o)