Priser og andet praktisk

Bemærk: Jeg tager ikke nye klienter.

Min praksis er i Kristiansborg, Gilleleje Hovedgade 19, st, (indgang via gårdhaven), 3250 Gilleleje

Der vil være mulighed for personligt fremmøde efter aftale tirsdag i tidsrummet 10 – 16. Om torsdagen tilbyder jeg videokonsultationer og telefonkonsultationer.

Bemærk: Ingen lægehenvisning

Du kan ikke bruge en lægehenvisning og få tilskud, da jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Videokonsultation

Jeg sender jeg dig et link til et sikkert online samtalerum. Alt, du skal bruge, er en computer og et roligt rum.

En videosamtale er selvfølgelig noget andet end at sidde fysisk sammen, og der er nogle af mine arbejdsmetoder, som kræver, at vi er i det samme rum. Dem må vi undvære. Men ud over det, så har forskning vist, at effekten af videosamtaler er stort set den samme som ved fysiske møder.

Der flere fordele ved videokonsultationer:

  • Du kan få konsultationer, uanset hvor du bor.
  • Du sparer transporten, både i tid og penge.
  • Du kan blive hjemme i dine egne rammer.

Telefonkonsultation

Vi kan tage en telefonkonsultation, hvis du foretrækker det, for eksempel hvis du ikke har den internetforbindelse, der er brug for til videokonsultation, eller hvis du bare har det bedre med at tale i telefon fremfor at være på skærmen imens.

Walk&talk-konsultation

Walk & talk-samtale foregår udendørs i Nordsjælland. Vi aftaler tid og sted for en gåtur i naturen uden for bymæssig bebyggelse. Det kan være mark, eng eller skov. Der findes et hav af forskningsmæssigt belæg for de afstressende, gavnlige ved ophold i naturen. Desuden byder naturen på mange kreative muligheder for terapeutiske metoder, fordi naturen er fuld af symboler. For eksempel årstidernes gang, et stort, gammelt egetræ, dyrene, fuglene, og sådan kan man blive ved.

Jeg har erfaring fra adskillige kurser og vandreture med fordybelse i naturen.

Vi kan mødes et aftalt sted, eller jeg kan komme til dig, hvis du bor nær uforstyrret natur. Det koster ikke ekstra for dig.

Prisen er den samme, uanset, hvilken type konsultation, du vælger.

Betaling:

Betaling sker enten kontant, via mobile pay eller bankoverførsel. Du får en kvittering.

Har du bevilling fra Danica Pension, PenSam eller Skandia skal du blot sende bevillingen, så skal du ikke selv lægge ud, medmindre der er en egenbetaling.

Priser:

Individuel terapi:

1200 kr. pr session á 70 minutter.    

Studenterrabat på individuel terapi:

For studerende er der 300 kr rabat på individuel terapi, dvs. det koster 900 kr pr session.  

Parterapi:

2100 pr. session á 2 timer.

Familiekonsultation med forældre og unge fra 15 år:

2100 kr pr session á 1½ time. 

Supervision:

3700 kr pr 1½ time plus transport for grupper på 5 – 10 personer. Individuel supervision 1200 kr pr konsultation á 1 time.

Sygeforsikringen Danmark

Jeg er tilknyttet Sygeforsikringen Danmark. Det betyder, at hvis du er medlem af ‘Danmark’ og er

  • under 18 år
  • 38 år eller derover og har en lægeattest på let til moderat depression

kan du få 300 kr i tilskud pr konsultation. For unge under 18 år ydes tilskuddet til maks. 8 konsultationer, for personer på 38 år eller derover til maks. 24 konsultationer inden for 12 mdr.

Private forsikringer

Er du via din arbejdsplads tilknyttet en privat sundhedsforsikring, har du mulighed for at få op til 12 behandlinger dækket. Du skal selv aftale det med arbejdspladsen, og du skal bruge en lægeerklæring.

Afbud senest kl. 12 dagen før:

Hvis du må melde afbud til en aftale, vil jeg bede dig om at gøre det i god tid, så en anden har mulighed for at få din tid. Ved afbud senere end kl. 12 dagen før skal du betale et gebyr på 400 kr for individuel terapi og 600 kr for parterapi. Hvis du udebliver uden afbud skal du betale fuld pris.

Dette gælder ikke, hvis du har symptomer på Covid-19: Hovedpine, hoste, feber, ondt i halsen. I så fald kan du melde afbud samme dag uden at betale. Du må ikke møde op med nogen af de nævnte symptomer.