Blade

Leder du efter en Psykolog nær Allerød?

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den.

Jeg vil fortsat gennemføre en stor del af samtalerne som telefon- eller videokonsultationer, samt enkelte walk&talk-konsultationer. Det er derfor stadig muligt at få konsultationer, selv om du bor et andet sted i landet, eller i udlandet.

Læs nærmere om mulighederne under det praktiske.

Leder du efter en psykolog nær Allerød, er min klinik mindre end et kvarters kørsel fra dig.

Min kliniks beliggenhed er Stationsbygningen på Hillerød station, Sdr. Jernbanevej 32, 1, 3400 Hillerød.

kontakt mig.

Mindre end et kvarters kørsel fra Allerød

Min praksis ligger i Hillerød, mindre end et kvarters kørsel fra dig. Dette gør det nemt for dig at besøge min klinik og der er gode parkeringsfaciliteter lige uden for.

Har du brug for psykologhjælp?

Siden jeg blev uddannet Cand.psych. i 1996, har jeg beskæftiget mig med rigtig mange områder inden for psykologisk praksis. Dette betyder, at jeg har bred erfaring med en lang række terapiformer og områder og har siden 2007, da jeg blev privatpraktiserende, hjulpet mange klienter med deres psykiske udfordringer.

Selv om mange problemer er nogen, man har tilfælles med mange andre, er hver persons historie og egenskaber unikke, og det er derfor vigtigt, at man som psykolog kan tilpasse sin behandling til den enkelte. Mine erfaringsområder dækker bl.a.:

  • Parterapi: Et parhold kan bringe meget lykke, men til tider også mange problemer og udfordringer. Er I løbet sur i de samme problemer i jeres forhold, kan det være en god ide at overveje parterapi.
  • DepressionFøler du dig trist, energiforladt og mangler du engagement? Måske har du en depression. Depressioner kommer til udtryk i mange sværhedsgrader. Tit føler man, at det er uoverkommeligt at komme ud af det sorte hul, man er endt i.
  • SkilsmisseMange ægteskaber ender med skilsmisse, og en skilsmisse er sjældent nem at håndtere. Ofte kan man blive chokeret over, at det er kommet så vidt og det kan være svært at overskue situationen.

Dette er blot en kort oversigt over de problemstillinger, jeg arbejder med. Du kan læse mere dybdegående artikler om de forskellige terapier øverst på siden (under “Terapi“).
Nogle gange kan det være svært at afkode, hvilken type hjælp, du har brug for. Tag kontakt til mig og lad os få kortlagt præcist hvad du har brug for.

Psykolog Vitha Weitemeyer

Din psykolog i Hillerød

Stationsbygningen, Hillerød Station

Sdr. Jernbanevej 32, 1.

3400 Hillerød

Tlf: 60 77 38 14

Nyhedsbrev