Blade

Psykolog nær Brønshøj – Psykolog Vitha Weitemeyer

Søger du en psykolog nær Brønshøj – så er min klinik kun 10 minutters kørsel fra dig.

Min eksakte placering er Sundhedshuset, Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg.

Mindre end 15 minutter i bil fra Brønshøj

Jeg har siden 2007 drevet privatpraksis. I november 2012 flyttede jeg til Søborg. Min praksis ligger mindre end et kvarters kørsel fra Brønshøj – jeg er altså lige om hjørnet!

Kører du i bil, er der gode muligheder for parkering ved klinikken. Dette gør det nemt for dig at besøge mig. Benytter du det offentlige, tager det mindre end en halv time fra Brønshøj.

Har du brug for hjælp til at komme videre?

I 1996 blev jeg uddannet Cand.psych. Jeg har beskæftiget mig med psykologi i mange år, hvilket har givet mig en bred indsigt og erfaring i psykologi.
Jeg kan tilbyde en række terapiformer, som kan hjælpe dig med at komme videre og få det godt igen.

Da 2 personer ikke er ens, er deres problemer det heller ikke. Derfor er det en psykologs vigtigste opgave at tilpasse terapien og behandlingen til den enkelte – nemlig dig!
Herunder kan du se et mindre udsnit af, hvad jeg kan tilbyde dig.

  • Parterapi: Et parforhold starter oftest lykkeligt og med dyb forelskelse. Som tiden går, kan der opstå spændinger og problemer, hvor skænderierne tager til eller man opgiver simpelthen at tale sammen. Er I nået dette punkt, kan parterapi være vejen til igen at kunne lytte til og anerkende hinanden. Mit arbejde med parterapi er bl.a. inspireret af Imago parterapi.
  • AngstAngst kan komme til udtryk på mange måder. Det kan være angst for at tale i forsamlinger, benytte sig af offentlige transportmidler eller noget helt tredje. Her får du hjælp til at håndtere angsten og ikke lade dig styre af den.
  • KriseKrise kan opstå, når man står i en situation, hvor store dele af ens liv må omstruktureres. En krise er noget man selv må gennemgå og i bedste fald lære og vokse af, men jeg kan støtte og hjælpe dig igennem den svære tid, og dermed være med til at øge din bevidsthed om, at det er en vækstproces, du gennemgår, selv om det føles rigtig hårdt.

Øverst på siden, under Terapi, kan du læse mere uddybende om de forskellige terapiformer, jeg tilbyder.

Ofte kan det være svært at sætte fingeren på, hvilken type terapi man behøver. Når du tager kontakt til mig, finder vi sammen frem til hvad der skal til, for at du får det bedre.

Kontakt mig

Går du rundt lige nu og kæmper med indre problemer og konflikter, så kontakt mig.

-Jeg ser frem til at høre fra dig!

 

Psykolog Vitha Weitemeyer

Psykolog i Gilleleje

Kristiansborg – hos Dyrkyoga.dk

Gilleleje Hovedgade 19, stuen

(Bemærk: indgang til lokalet via gårdhaven til venstre)

3250 Gilleleje

Tlf: 60 77 38 14

Nyhedsbrev