Blade

Psykolog Charlottenlund

Leder du efter en psykolog i Charlottenlund, er min klinik mindre end et kvarters kørsel fra dig. Min praksis ligger i Søborg, lidt mere præcist i Sundhedshuset, Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg. Du kan læse mere om hvad jeg kan tilbyde her på siderne. Jeg har en bred vifte af tilbud der kan hjælpe dig.

Kun et kvarters kørsel fra Charlottenlund

Selvom min praksis ligger i Søborg, er den blot 13 minutters kørsel fra Charlottenlund. Min klinik er derfor blot en lille køretur fra dig og jeg hører gerne fra dig allerede i dag!

 

Har du brug for hjælp?

Min mangeårige erfaring som psykolog gør, at jeg kan tilbyde en vifte af terapiformer. De problemer, vi går rundt og kæmper med til daglig, kan vi have tilfælles med mange andre, men de vil altid have et individuelt udtryk på baggrund af din helt unikke personlighed og historie, og derfor kræver hver behandling også unikke værktøjer.

I 1996 blev jeg uddannet Cand. psych., og siden 2007 har jeg været privatpraktiserende. Jeg har bl.a. erfaring inden for:

  • Parterapi: Når forholdet slår knuder og I lukker jer mere og mere inde i jer selv, kan det være en god ide at gå i parterapi.
  • Stress: Man skelner mellem sund og usund stress. Usund stress gør, at vi over en længere periode sover dårligt, bliver lettere vrede eller har svært ved at huske. Man skal da lære at “trække stikket” og lytte til kroppen igen.
  • Lavt selvværd: Følelsen af, at man ikke er ok som man er. Man er tilbøjelig til at bebrejde sig selv. Årsagerne til lavt selvværd er mange, men der kan gøres noget ved det!

Dette er blot et lille udpluk af de områder, jeg tilbyder terapi inden for. Læs med på siden terapi, hvor du kan få information om de typer terapi jeg tilbyder, samt en masse gode råd.

Udsæt det ikke længere – kontakt mig i dag

Har du brug for hjælp til at komme videre, så kontakt mig.

-Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Psykolog Vitha Weitemeyer

Psykolog i Gilleleje

Kristiansborg – hos Dyrkyoga.dk

Gilleleje Hovedgade 19, stuen

(Bemærk: indgang til lokalet via gårdhaven til venstre)

3250 Gilleleje

Tlf: 60 77 38 14

Nyhedsbrev