Blade

Psykolog Fredensborg

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den.

Jeg vil fortsat gennemføre en stor del af samtalerne som telefon- eller videokonsultationer, samt enkelte walk&talk-konsultationer. Det er derfor stadig muligt at få konsultationer, selv om du bor et andet sted i landet, eller i udlandet.

Læs nærmere om mulighederne under det praktiske.

Min kliniks beliggenhed er tæt på Fredensborg:

Stationsbygningen på Hillerød station

Sdr. Jernbanevej 32, 1.

3400 Hillerød

kontakt mig

Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder lige uden for klinikken.

Har du brug for psykologhjælp nær Fredensborg?

Siden jeg blev uddannet Cand.psych. i 1996, har jeg beskæftiget mig med rigtige mange områder inden for psykologisk praksis. Dette betyder, at jeg har bred erfaring med en lang række terapiformer og områder og har siden 2007, da jeg blev privatpraktiserende, hjulpet mange klienter med deres psykiske udfordringer.

Selv om mange problemer er nogen, man har tilfælles med mange andre, er hver persons historie og egenskaber unikke, og det er derfor vigtigt, at man som psykolog kan tilpasse sin behandling til den enkelte.

Mine erfaringsområder dækker bl.a.:

Dette er blot en kort oversigt over de problemstillinger, jeg arbejder med. Du kan læse om andre problemstillinger, som jeg arbejder med, under terapi.

Psykolog Vitha Weitemeyer

Din psykolog i Hillerød

Stationsbygningen, Hillerød Station

Sdr. Jernbanevej 32, 1.

3400 Hillerød

Tlf: 60 77 38 14

Nyhedsbrev