Psykolog Gilleleje

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den.

Velkommen hos psykolog Vitha Weitemeyer! Jeg er forfatter til bøgerne ‘Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse‘ (2015) og ‘Når drømmen er bristet’ (2022).

Jeg er autoriseret cand. psych. med mange års terapeutisk erfaring. Mit udgangspunkt er altid at møde mennesker der, hvor de er.

Du er velkommen til at læse om mig og mit arbejde her på min hjemmeside.

Jeg tilbyder videokonsultationer og telefonkonsultationer. Det er derfor stadig muligt at få konsultationer, selv om du bor et andet sted i landet, eller i udlandet. Der er også mulighed for walk&talk-samtaler i naturen.

Læs nærmere om mulighederne under det praktiske.

Bor du i Gilleleje eller et andet sted i Nordsjælland, og har du brug for hjælp til dit parforhold, dit kærlighedsliv, dit selvværd, dit følelsesliv, en livskrise, dit arbejdsliv eller udfordringer med din identitet? Så er du velkommen hos forfatteren til ‘Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse‘.

parterapi er et af mine specialer, men jeg har også sessioner med individuel terapi.

 

Temaerne kunne være:

Du kan også få hjælp, hvis du for eksempel overvejer dine næste skridt i livet, hvis du er stresset eller hvis dit selvværd trænger til at blive styrket. Der er mulighed for både individuel terapiparterapi og familiesamtaler. 

Bogen ’Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse’ udkom i 2015. Den handler om det at miste sig selv i et parforhold, du tilsidesætter dine egne behov mere end godt er, og du bliver i et forhold, selv om du er ulykkelig. 

 

Min praksis ligger 30 minutters kørsel fra Hillerød eller Helsingør

Kristiansborg

Gilleleje Hovedgade 19, stuen

(indgang via gårdhaven til venstre)

3250 Gilleleje