Blade

Søger du psykologhjælp i Hellerup? Så hører jeg rigtig gerne fra dig!

Min psykologiske praksis ligger i Søborg. Jeg er derfor ikke langt fra dig!

Har du nogle psykologiske udfordringer eller problemer lige nu, som du behøver hjælp med, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Specielt har jeg stor erfaring med parterapi og parforhold. Til trods for, at parforhold er et af de elementer i vores liv, som kan give os allermest glæde, kan et parforhold også være en af de største udfordringer i vores liv.

Parforhold kan tage en sådan drejning, at skænderierne begynder at tage til i stedet for at aftage. Eller den ene, eller begge, parter begynder at lukke sig inde i sig selv. Man have brug for hjælp til at komme videre og finde tilbage til kontakten og det respektfulde forhold.

Årsagerne til komplikationer i et parforhold kan oftest findes ved hver parts ‘bagage’. Man bidrager hver især med sin historie og sine værdier i et forhold. Parterne overvældes af følelser, der skyldes udækkede behov fra fortiden. Det kan være roden til et problemfyldt og anspændt forhold. For hvis værdier er de rigtige? Hvad er forkert? Dette leder ofte til diskussioner og skænderier, og med tiden vælger man måske blot at fortie det.

Har du brug for hjælp?

Føler du, at du er nået ud til et punkt, hvor du har brug for hjælp til at komme videre, kan parterapi være et rigtig godt værktøj. I parterapien vil jeg bruge min erfaring som psykolog og give jer træning og øvelse i, hvordan I holder jer på egen banehalvdel og lader den anden komme til. Dette kræver øvelse og tid, men giver gode resultater.

Ved at give den anden plads og rum, øges forståelsen for hinanden. Du indser, at den anden part ikke ønsker at såre dig, og at hendes eller hans adfærd sjældent har noget at gøre med dig, men snarere med din partners egen historie. Denne forståelse leder til et mere afslappet forhold og en større nærhed og respekt mellem jer.

I vil derfor også blive i stand til at indse, hvor meget jeres parforhold rent faktisk betyder for jer hver især, og hvad det er, der holder jer sammen.

Som psykolog og terapeut kan jeg iagttage dynamikken imellem jer udefra og derigennem forsøge at tydeliggøre, hvad der præcist foregår imellem jer.

Psykolog Vitha Weitemeyer

Psykolog i Gilleleje

Kristiansborg – hos Dyrkyoga.dk

Gilleleje Hovedgade 19, stuen

(Bemærk: indgang til lokalet via gårdhaven til venstre)

3250 Gilleleje

Tlf: 60 77 38 14

Nyhedsbrev