Blade

Psykolog Helsingør

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den.

Jeg vil fortsat gennemføre en stor del af samtalerne som telefon- eller videokonsultationer, samt enkelte walk&talk-konsultationer. Det er derfor stadig muligt at få konsultationer, selv om du bor et andet sted i landet, eller i udlandet.

Læs nærmere om mulighederne under det praktiske.

Bor du i Helsingør, og har du brug for hjælp til dit parforhold, dit kærlighedsliv, dit selvværd, dit følelsesliv, en livskrise, dit arbejdsliv eller udfordringer med din identitet? Så er du velkommen hos forfatteren til ‘Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse‘.

Psykolog i Hillerød, Nordsjælland, Vitha Weitemeyer, forfatter til bogen ‘Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse‘.

Jeg er autoriseret cand. psych. med mange års terapeutisk erfaring. Mit udgangspunkt er altid at møde mennesker der, hvor de er.

Du er velkommen til at læse om mig og mit arbejde her på min hjemmeside, og du er velkommen til at komme og prøve mig af til en første samtale.

Temaerne kunne være:

Du kan også få hjælp, hvis du for eksempel overvejer dine næste skridt i livet, hvis du er stresset eller hvis dit selvværd trænger til at blive styrket. Der er mulighed for både individuel terapiparterapi og familiesamtaler. Privat er jeg flyttet til det skønne Gilleleje, og derfor er min praksis rykket til Hillerød. Her kan du finde mig i nyindrettede omgivelser i den gamle stationsbygning på selve Hillerød station, Søndre Jerbanevej 32, 1, 3400 Hillerød.

Bogen ’Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse’ udkom i 2015. Den handler om det at miste sig selv i et parforhold, du tilsidesætter dine egne behov mere end godt er, og du bliver i et forhold, selv om du er ulykkelig.

Min praksis ligger 30 minutters kørsel fra Helsingør

Stationsbygningen på Hillerød Station

Søndre Jernbanevej 32, 1.

3400 Hillerød

Psykolog Vitha Weitemeyer

Din psykolog i Hillerød

Stationsbygningen, Hillerød Station

Sdr. Jernbanevej 32, 1.

3400 Hillerød

Tlf: 60 77 38 14

Nyhedsbrev