Psykolog Helsingør

Bemærk: Jeg tager ikke lægehenvisning gennem den offentlige sygesikring! Men hvis du har en sundhedsforsikring, kan du bruge den.

Læs nærmere om mulighederne under det praktiske.

Bor du i Helsingør, og har du brug for hjælp til dit parforhold, dit kærlighedsliv, dit selvværd, dit følelsesliv, en livskrise, dit arbejdsliv eller udfordringer med din identitet? Så er du velkommen i Gilleleje psykolog og forfatter til bogen Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse.

Jeg er autoriseret cand. psych. med mange års terapeutisk erfaring. Mit udgangspunkt er altid at møde mennesker der, hvor de er.

Du er velkommen til at læse om mig og mit arbejde her på min hjemmeside, og du er velkommen til at komme og prøve mig af til en første samtale.

Temaerne kunne være:

Du kan også få hjælp, hvis du for eksempel overvejer dine næste skridt i livet, hvis du er stresset eller hvis dit selvværd trænger til at blive styrket. Der er mulighed for både individuel terapiparterapi og familiesamtaler.

Min praksis befinder sig fra og med september 2021 i det skønne Gilleleje, nær Gilleleje Station. Der er en halv times kørsel fra Helsingør, og en halv time med toget fra Helsingør station.

Bogen Forelsket i en drøm  udkom i 2015. Den handler om det at miste sig selv i et parforhold, du tilsidesætter dine egne behov mere end godt er, og du bliver i et forhold, selv om du er ulykkelig.

Min praksis ligger 30 minutters kørsel fra Helsingør og tæt på Gilleleje station

Kristiansborg

Gilleleje Hovedgade 19, stuen (indgang via gårdhaven til venstre)

3250 Gilleleje