Leder du efter en psykolog i Herlev?

Leder du efter en psykolog i Herlev området, er min klinik blot få minutters kørsel fra dig.
Klinikken beliggenhed er Sundhedshuset, Søborg Torv 12, 4, 2860 Søborg.

Kun 10 minutters kørsel fra Herlev

Selvom min praksis ligger i Søborg, er den blot 10 minutters kørsel fra Herlev. Min klinik er derfor blot et stenkast fra dig.

Har du brug for hjælp?

Min mangeårige erfaring som psykolog gør, at jeg kan tilbyde en vifte af terapiformer. De problemer, vi går rundt og kæmper med til daglig, kan vi have tilfælles med mange andre, men de vil altid have et individuelt udtryk på baggrund af din helt unikke personlighed og historie, og derfor kræver hver behandling også unikke værktøjer.

I 1996 blev jeg uddannet Cand. psych., og siden 2007 har jeg været privatpraktiserende. Jeg har bl.a. erfaring inden for:

  • Parterapi: Når forholdet slår knuder og I lukker jer mere og mere inde i jer selv, kan det være en god ide at gå i parterapi.
  • Stress: Man skelner mellem sund og usund stress. Usund stress gør, at vi over en længere periode sover dårligt, bliver lettere vrede eller har svært ved at huske. Man skal da lære at “trække stikket” og lytte til kroppen igen.
  • Lavt selvværd: Følelsen af, at man ikke er ok som man er. Man er tilbøjelig til at bebrejde sig selv. Årsagerne til lavt selvværd er mange, men der kan gøres noget ved det!

Dette er blot et lille udpluk af de områder, jeg tilbyder terapi inden for. Øverst oppe på siden, under “Terapi“, kan du læse meget mere om det jeg kan hjælpe dig med, samt råd til hvad du selv kan gøre lige nu.

Kontakt mig!

Har du brug for hjælp til at komme videre, så kontakt mig.

-Jeg glæder mig til at høre fra dig!