Reaktioner på artikler om at elske for meget og at sørge over et dårligt parforhold

Jeg får af og til nogle tilbagemeldinger på de artikler, jeg har skrevet, og som kan findes her på hjemmesiden.

En af mine klienter fortalte, at hun efter læsning af artiklen om sorg efter et dårligt parforhold kom i kontakt med sin egen sorg, så hun kunne slippe vrede og selvbebrejdelser og endelig få grædt ud, så hun kunne komme videre.

En læser skriver om ‘kvinder der elsker for meget’ og ‘sorg over et dårligt parforhold’

Her gengiver jeg, med skribentens tilladelse, en skriftlig reaktion på to artikler:

Jeg vil bare sige WOW !!!
De artikler om “kvinder der elsker for meget” og om “sorg efter et dårligt parforhold” passer 100%Vis indlæg på mig. Jeg er lidt rystet! Men tak for læsningen. Tusind tusind tak. Har lyst til at give dig et kram – har følt mig så alene og en lille smule gak. Kunne ikke forstå hvorfor jeg efter 7 forsøg blev ved med at gå tilbage til en mand, der ikke var god for mig. Tusind tak!!! Her får du en varmt og oprigtigt cyber kram.

Mvh Johanne

Det er dejligt at få disse reaktioner. Så ved jeg, at jeg har ramt rigtigt – at nogen har genkendt sig selv i teksten og fået noget godt ud af at læse den.

Similar Posts